Αγάπη με την πρώτη ματιά

Μια αναπάντεχη συνάντηση έκρυβε για την Αποστολία η επίσκεψη που έκαναν ορισμένοι από τους παίκτες των Νομάδων της Φωτιάς στο ψαροχώρι. Πήγαν εκεί για να κατασκευάσουν μια πινακίδα, στην οποία φροντισαν να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα όπως και τη σημαία της Ελλάδας.
Καθώς διέσχιζαν το ψαροχώρι, η Αποστολία αντίκρυσε ένα τρισχαριτωμένο μαϊμουδάκι που κρατούσε μια από τις γυναίκες του χωριού και φυσικά δεν μπόρεσε να του αντισταθεί. Η αγάπη της για τα ζώα είναι μεγάλη επομένως δικαιολογημένα με το που το αντίκρυσε και το πήρε στην αγκαλία της, έκανε τη σκέψη να γίνει το νέο της κατοικίδιο!
#apostolicious #apostoliazoi #nomadsgr #nomadsant1

Δείτε το βίντεο:

Αγάπη με την πρώτη ματιά

"Αγάπη με την πρώτη ματιά"Μια αναπάντεχη συνάντηση έκρυβε για την Αποστολία η επίσκεψη που έκαναν ορισμένοι από τους παίκτες των Νομάδων της Φωτιάς στο ψαροχώρι. Πήγαν εκεί για να κατασκευάσουν μια πινακίδα, στην οποία φροντισαν να βάλουν την προσωπική τους σφραγίδα όπως και τη σημαία της Ελλάδας. Καθώς διέσχιζαν το ψαροχώρι, η Αποστολία αντίκρυσε ένα τρισχαριτωμένο μαϊμουδάκι που κρατούσε μια από τις γυναίκες του χωριού και φυσικά δεν μπόρεσε να του αντισταθεί. Η αγάπη της για τα ζώα είναι μεγάλη επομένως δικαιολογημένα με το που το αντίκρυσε και το πήρε στην αγκαλία της, έκανε τη σκέψη να γίνει το νέο της κατοικίδιο!#apostolicious #apostoliazoi #nomadsgr #nomadsant1

Δημοσιεύτηκε από Apostolia Zoi στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Related Posts